Leker

Lekia

Lekia tilbyr de beste, siste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre – små som store barn!

LEKIA er en av Nordens største leketøyskjeder, med over 150 butikker i Sverige og Norge. Det er viktig for oss at du som kunde skal oppleve hvor enkelt og morsomt det er å handle hos oss.

Vi har som mål at våre kunder skal finne de de beste, nyeste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre. Hos oss kan du finne fødselsdagsgaver, navnedagsgaver, festartikler, julegaver og mye mer. Leker som passer små som store barn.

Leker er en viktig del av alle barns utvikling. Lekia har mange års erfaring på leketøy og vi anser at alle leker er pedagogiske verktøy til barnets utvikling. Lek er en viktig og naturlig del av et bars oppvekst. og leketøy skal forberede barna for det voksne livet. Hos Lekia har vi leketøy i alle kategorier av lek, bl.a. rollelek, actionfigurer, samlefigurer, spill, hobby og utelek. Lekia har egne varemerker som Humble & Heart, PAP og KID. Våre egne varemerker er et sortiment for alle aldre som du ikke finner hos noen annen konkurrerende butikk. Hos oss finner du alle store leketøysvaremerker som LEGO, NERF. BRIO, Disney, Shopkins, Barbie og alle de siste lekene fra aktuelle filmer som Disney Cars og My Little Pony.

Du finner oss i 2. etasje bygg A.

Følg oss gjerne på Facebook.

Velkommen til oss!