Dagligvare

KIWI

KIWI har åpnet dagligvare butikk på hele 1.400 kvm!

Du finner oss rett ved siden av Intersport.

KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre.

Gjennom årenes løp har vi fått bevist gang på gang, år etter år, at det norske folk spiser sunnere når sunn mat blir billigere. Lavere priser på sunn mat påvirker forbruket vårt – og med det helsen og livsstilen vår.

KIWI lanserte i januar 2016 KIWI PLUSS – et fordelsprogram som gir helt nye og enda flere sunne fordeler for deg som KIWI-kunde. Uansett hvordan du lever og spiser, om du trener eller liker å bruke fritiden på andre ting, gjør vi det nå enda enklere for deg å velge en litt sunnere hverdag.

Som kunde merker du dette på mange områder. Grunnpilaren i fordelsprogrammet KIWI PLUSS er tallet 15 prosent. Dette er nemlig hvor mye bonus du som kunde får på alt du kjøper av fersk frukt og friske grønnsaker. «Men sier ikke dere at KIWI slåss for lave priser på frukt og grønt hver eneste dag?», spør kanskje du. Jo, det kan jeg love deg at vi gjør! Og det kan jeg også love deg at vi skal fortsette med. Denne bonusen på 15 prosent kommer i tillegg til den allerede lave prisen vi har på frukt og grønnsaker. Det nye fordelsprogrammet gjør at du beholder alle Trumf-fordelene du har i dag, som 1 prosent bonus på samtlige dagligvarer du kjøper hos oss. I tillegg får du altså 14 ekstra bonus på alt av fersk frukt og grønnsaker.

Velkommen innom for en hyggelig handel!