Dyr

Hund I Form

Hund I Form er en trenings- og rehabiliterings klinikk for alle hunder. Vi tilbyr trening, rehabilitering/fysioterapi, laserbehandling og massasje. På klinikken tilbyr vi også svømming for hund i oppvarmet vannbasseng.

Hvilke hunder kan få behandling?
Familiehunder
Jakthunder
Arbeidshunder
Seniorhunder
Opererte hunder
Brukshunder
Konkurransehunder

Alle hunder, enten det er en familiehund, arbeidshund eller konkurransehund kan ha skader eller smerter som de skjuler. Mange hunder skjuler smerter og skader så godt at eier ikke legger merke til det. Hunden kan vise tegn til å ha vondt gjennom aggressivitet, vegring for å bli tatt på eller unngår diverse gulvunderlag. Alle vet hvor vondt det kan være å gå med vonde ryggsmerter, nakke smerter, låsninger etc. Dette er smerter og skader som hundene også kan ha, uten at vi merker det.

Rehabilitering etter operasjon er et godt hjelpemiddel for å sørge for at hunden kommer raskere på fote igjen og ikke minst vil rehabilitering bidra til at operasjonen som ble gjort er vellykket i lang tid fremover. Rehabilitering for hund er foreløpig ikke særlig utbredt i Norge, mens i Sverige og Danmark er det vanlig å sende dyr til rehabilitering etter endt operasjon. Terapeuten vil sette opp ukentlig opptrening for din hund slik at vi kan ha kontroll på fremgangen og hjelpe deg til å få hunden tilbake til god form igjen. Undersøk med ditt forsikringsselskap om de dekker rehabilitering som også inkl. hydroterapi.

En rehabiliterings terapeut eller hundemassør kan og skal ikke sette diagnoser. Det skal alltid kontaktes veterinær. Ved henvisning fra veterinær vennligst ta med røntgen og journal hvis dette finnes.

Du finner oss hos PetXL.

https://www.hundiform.no/