Sport

AIR Forus

AIR Forus er en møteplass hvor eventyrlyst møter en aktiv livsstil. Det er en plass hvor du kan utfordre deg fysisk, lære, leke og skape gode opplevelser sammen med andre.

  • Vi tilbyr aktiviteter, flater, rom og scener hvor enkeltmennesker og grupper skal kunne utfolde seg fysisk, utfordre seg mentalt, ha gode opplevelser og oppdage nye sider ved seg selv og andre.
  • AIR Forus tilbyr blant annet en av landets råeste klatre- og buldrevegger, trampolinebane med modulære hindere, dobbel høytdebane, zipline, via ferrata, parkourområder som er utviklet av entusiastmiljøer, flerbruksbane, fitnessområde, samlingsplasser, kafé og butikk.
  • Det vil være en arena for festivaler som omfatter samfunn og livsstil, musikk, mat, kultur og teknologiutvikling, og er laget for å huse og tilpasses initiativer fra publikum.
  • Tilbudet vil omfatte en annerledes og ganske enestående innfallsvinkel på personlige og bedriftsbaserte aktiviteter som bursdager, teambuildinger, ferieleirer, klasse- og undervisningsløp og personlige arrangementer (f.eks. private fester og konserter).
  • AIR Forus vil være meget kvalitetsbevisste, og ha fokus på produkter og tjenester som understøtter våre holdninger rundt bærekraft, forbrukerbevissthet, miljøavtrykk og håndverk. Det betyr at vi skal ha stor kunnskap rundt alt vi selger, og aktivt søke etter produsenter og leverandører som deler vårt verdigrunnlag.
  • AIR Forus skal like mye være en kunnskapsbase som en fysisk arena. Vi skal vektlegge inngående kunnskap, oppriktighet og positiv veiledning blant alle våre ansatte, hvor publikum vil kunne søke til oss for råd, tips og hjelp til sine reiser, enten de er figurative eller håndgripelige.

Vi har åpnet dørene og ønsker deg velkommen innom. Book aktivitetene dine her: airforus.no

Vi holder deg oppdatert på Facebook.

Resepsjon, booking og generell kontakt:

922 03 600