Bli markedsassistent på TVEDTsenteret!

Vi trenger flere markedassistenter!

Vanligvis er det en gruppe på ca. 12 ungdommer (mellom 15 og 19 år) jobber som maskoter/markedsassistenter på senteret. Noen av disse stillingene er nå ledige. Mer info under.

Om stillingen

Jobbe som markedsassistent på TVEDTsenteret.

 

Formål

Bidra til trivsel for besøkende kunder på senteret, spesielt barna.

 

Arbeidsoppgaver

Jobben er annen hver lørdag fra kl. 12-17. Først er det danseshow i tvettedrakter. Deretter går man rundt på senteret og deler ut giveaways til besøkende. Det er også mulig å jobbe ekstra ved arrangementer på senteret. Arbeidsoppgavene kan da være steking av vafler, rydding, holde konkurranser og hjelpe barn ved aktiviterer som fisking etter godteposer og pynting av pepperkaker.

 

Egenskaper

Fylle 15 år i år eller eldre. Liker å opptre, beherske dans og fortelle historie foran et publikum. Flink med barn og tålmodig. Høflig, positiv, smilende og serviceinnstilt opptreden for besøkende på senteret og leietakere.

 

Tidligere erfaring

Jobben krever ikke noe tidligere jobberfaring og er derfor en fin første jobb. Det er alikevel en fordel dersom du har erfaring med å jobbe med barn.

 

Søknad/kontakt

Søknad sendes til Markedskoordinator Malin Tvedt Jensen (malin@tvedt-eiendom.no). Maks 1 side søknad. Ta også kontakt om du har spørsmål til stillingen.

Hver søknad skal inneholde (legg til mer om du mener det er relevant)

  • Navn og alder
  • Kort om hvorfor du søker stillingen
  • Dine egenskaper og hvordor du mener du passer til jobben
  • Har du arbeidserfaring eller annen relevant erfaring gjerne ta det med. Det kan også være fritidsaktiviteter du har deltatt på eller deltar på, skoleverv eller bidrag hjemme.

Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende!

Søknadsfrist 31.juli.