Klar til skolestart!

Hos oss finner du et bredt utvalg av utstyr og klær til barn. Dress til barnehagen, regntøy, støvler, sko, sykkel og hjelm. Du finner også skolesaker, sekker og bursdagsting.

Fra avslappende feriedager til hektiske hverdager.
En smart ting kan være å lage en liste over hva alle trenger med størrelser i klær og sko så er litt av jobben allerede gjort. Her er noen gode tips vi har listet opp for deg for å gjøre starten litt lettere.

  • Har barna vokst ut av klær og sko? Sjekk alt på en gang og kjøp inn det som trengs. Så slipper du å oppdage at gymskoene eller regntøyet er for smått kvelden før eller at barnehagedressen har hull på knærne.
  • Ekstra klær. Gjør klar et ekstra sett til å ha i garderoben i barnehagen eller skolen.
  • Koseteppe og kosebamse Ha et ekstra sett i barnehagen for å unngå krise dersom det blir glemt.
  • Turutstyret i orden? Mange barn i småskolen har faste turdager og da er det kjekt å ha en fin termos som holder tett, sitteunderlag og en god tursekk. En god sekk som er tilpasset ditt barn er viktig, uansett alder.
  • God plass på pulten. Rydd bort unødvendige ting som samler seg på skrivepulten og kjøp inn blyanter, viskelær og bokbind til skolebøkene. Utvalget av pennal er stort før skolestart.
  • Bursdagskort. Kjøp inn fine kort og konvolutter så er det klart når bursdagsinvitasjonen kommer.
  • Sørg for å ha nok brød i skuffen eller oppskåret brød i fryseren – nå skal det smøres matpakker. Husk praktiske matbokser som tåler oppvaskmaskin. Gjerne to, dersom barnet ditt går på SFO.

Gjør innkjøpene samlet og få en fin handleopplevelse sammen. Legg gjerne inn en matpause mens dere venter på frisørtimen hos Cutters. Vi har Sabi Sushi, Matsalen som blant annet selger nydelig pizza og bakst av diverse slag finner du hos Vaaland og Sissels.