Bli klar til 17.mai!

Vi har det du trenger for å bli klar til 17.mai! Borddekking, klær til kvinner og barn, kaker og dagligvare.

Hos oss er det flere ulike interiør-butikker som tilbyr det du trenger til å lage et festbord. Kid, Skeidar, Brødrene Pedersen og Home&Cottage tilbyr alle noe som kan tilføre bordet ditt det lille ekstra. Og til bordet vil du gjerne ha noen blomster? Det finner du på mestergrønn. Etter festen må du gjerne gjøre litt rent. Få med deg det du trenger fra Staples. Eller kanskje du velger å kjøre engangsbestikk for å gjøre det mer lettvint. Det finner du også på der.

Trykk her å sjekke ut Staples kundeavis.

Vi har også festklær til både barn og dame. Til de minste hos babyshop og barnas hus, og de litt eldre hos ZTIL og KULL.

Vaaland dampbakeri tar i mot bestilling av kake til 17.mai! Vi dagligvarene Kiwi og Rema 1000 til det du skulle trenge av annen mat. Kanskje grille?