Sponsorvirksomhet

Sponsorvirksomhet
Vi er stolte av å være en av hovedsponsorene til Stafett for livet også i år. Arrangementet i år finner sted 21.-22. september 2019. Dette er et arrangement i samarbeid med og til inntekt for Kreftforeningen.

I 24 timer deltar lag bestående av familier, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre i en stafett sammen for å vise sin støtte til dem som er eller har vært berørt av kreft. Dette symboliserer at kreft aldri tar pause, men er der hele døgnet og at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Dette er den norske utgaven av det amerikanske Relay For Life, som ble startet av legen Gordy Klatt i 1985. Det er i dag verdens største non-profit-arrangement med 3,6 millioner deltakere i 5 000 byer i 28 land, med over 700 000 nåværende og tidligere kreftpasienter.